Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Gary #2079 Háát, a gyakorlást, azt csinálom! :Ð Viszont érdekes, hogy vannak nullás karakterek patron kép nélkül, akik a menet végére elérik az első szintet, a következő játékba is jönnek, de ott újra nullásak...
Kösz, hogy vigasztalsz, de tény, hogy nem mindig figyelem, hogy visszatöltött-e egy képességem. Párszor dobtam volna füstöt, de csak exitáltam helyette :Ð
Igen, hajlamos vagyok belemenni felesleges kergetőzésbe.
A csapatjáték is változott, mintha nem tudnál választani, hogy kivel akarsz lenni. Amikor próbáltam, random pakolta a játékosokat (illetve, írt valami olyat, hogy "waiting leader selection").
Próbáltam mindet, assz'em. A zászlólopós elég ígéretes azzal a három zónájával.
Játék közbeni üzenetküldés megszűnt?
Azok a karakterek, amiket Te belehekkeltél, még nem az Ancestors-ból vannak. Azért kérdeztem, mert arról találtam infót, hogy dec. 13-án jön a DLC és abban lesznek újak: Privateer, Corsair, Brigand, and Gladiator.
Itt, magyarul is.
Egyelőre nem végeztem a single-vel, így nem babrálok. A Broderhood lovagját UBI pontokért, az Ottoman Jester-t és a Crusader-t a Collector's Edition-höz adott kóddal lehetett feloldani. Az Ottoman dokit a Special Edition-höz csomagolták a Wikipédia szerint.