Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Na nekem is megvan.
A póló nem nagy szám, dehát ingyé volt, cdgalaxis adja csak a collectorshoz szóval, nem mondhatok semmit.
A doboz jó nekem nem tört le. Az artbook nagyon szép, és a zenei cd is üdítő. A külön DVD is megdobja a tartalmat. Plusz a játékhoz is található kód a dobozban plusz tartalmakért.
A játék már most jobban mint a brotherhood. Mondom nekem ott már eleve az nem tetszett, hogy a szereplők javarészt megmaradtak, Olaszország is és a Borgiak is. Machiavelli meg többiek.
Itt végre van egy kis változás, új helyszín, új szereplők és Altair is néha feltűnik. Eddig a játék sokkal jobban bejön mint a brotherhood.
A multiban is történtek változások és miközben multizunk betekinthetünk kicsit a templarok történetébe is, ami nagyon érdekes. Ebből a szempontból a multit is érdemes nyomatni, mert úgymond "sztorija" van annak is mint a single playernek átvitt értelemben.
Na most megyek vissza nyomatni a gamet.