Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Triplázok, mert ez DURVA SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Így hogy csak a főszállal foglalkoztam, ezáltal koncentrált tartalom volt, szerintem teljesen rendben volt a sztori, nekem tetszett nagyon. AC-k problámája, hogy rengeteg, a főszáltól független elfoglaltságot kínál, ezáltal kiszakítja a játékost a sztoriból, így nem olyan élvezetes.
Ami nem tetszett, hogy annak ellenére, hogy hatalmas lezárásokat ígértek, nem kaptuk meg. A külvilágról nem tudunk semmit, nem tudjuk mi lett Lucy-val, Altair-on kívül (ami egyébként fantasztikusan összerakott jelenet volt) nem halt meg sem Desmond, sem Ezio (be volt ugye harangozva a drámai elvarrás). Szóval még ha nem is voltak annyira jók a valós időben játszódó jelenetek (megjegyzem nekem sok problémám nem volt velük), itt nagyon hiányoztak. Ha más nem is, az átvezetők, amik mondanak valamit a helyzetről.
Illetve a végén CGI videó a jövőről nagyon pocsék minőségű volt és összecsapott (a játék elejei Digic féle CGI-hez képest legalábbis)
Mindent összevetve, nagyon jó kis rész lett ez is, igaz csak a SEQ5 után indul be igazán. Spoileren kívül is, mindenkinek ajánlom, hogy ne nagyon foglalkozzon senki a főszálon kívül mással, ha élvezni és érteni akarja azt.