Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • enlightened
    Számomra a brotherhood egy csalódás volt. A sztorija egy nagy csalódás volt. Megint a Borgiak ellen, hát sok fordulat nem is nagyon volt benne. Szóval akármennyire is nem hoz újat az új rész, ha már Altair benne lesz egy kicsit, már attól jobb mint a brotherhood. Eziot már az eleje óta nem bírom. Azt se értem miért kell az angol mondatok közepette olasz szavakat beköpni. Attól nem lesz olaszosabb a hangulat. Most vagy olaszul beszéljen vagy angolul, mind1 ez magánvélemény engem baromira zavart. Altair sose nyögött be arab szavakat miközben beszélt és nagyon jó karaktere volt.

Csak arra akartam kilyukadni, hogy az egész Ezio karakter nekem úgy unszimpatikus az elejétől ahogy van, szóval, ez a rész egy kicsit megnyugtat, hogy nem végig őt kell hallgatnod, ahogy olasz szavakkal dobálózik az angol mondatok között. Bár azért amint láthatjátok, Altairnak is sikerült az első rész óta felvennie egy jó kis akcentust:D és a szinronhangja ugyanaz a csávó. Nem értem miért hiszik azt a fejlesztők hogy ettől arabosabb lesz, vagy Ezio olaszosabb, mert olasz szavakat nyom. Mind1. Ráadásul úgy volt, hogy az Animus rendszer lefordít mindent, ezek szerint egy két alapszót nem ismer.