Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
ratgab #1477 Én ezzel úgy vagyok, hogy konzolos kollégáktól szívesen veszem a tapasztalatokat: Melyik feature, hogy sikerült, miben változott a játékmenet, ilyesmi.
Ezek az infók, akár még vásárlásra is sarkallhatják (azért jövök mindig ezzel, mielőtt RAmy ismét belémkötne e miatt, mert ha nem lesz elég eladás, akkor nem lesz több AC pc-re.... lásd I am alive és WArez esete. Természetesen mindenki úgy játszik és olyan verzióval ezentúl is, amivel akar engem nem érdekel, de azért az előző mondatot tartsa mindenki szem előtt.) az eddig vacillálókat, vagy netalántán negatívan befolyásolhatnak másokat.
Egyszóval én hasznosnak érzem az ilyen korai véleményeket. Spoiler makrót meg nem kötelező elolvasni.