Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Hoz_Hun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Remélem ez a Desmond adat gyűjtögetés a továbbjutáshoz, nem komoly. Én már a 4. sequel-ben járok és még nem kérte. Eddig egyszer sem léptem ki Desmondhoz (így én a Desmond Journalt még nem is láttam). Adat darabból eddig 18 találtam meg (de nem kerestem).
    Viszont eddig minden 100%. Kineveltem mind a 7 Assassin Mastert. Úgy, hogy a tornyaim bevédve. Valahonnan kaptam egy Assassin Master páncélt, ami maxos (nem tudom miért, talán az első Assassin Mester kineveléséért). Megvettem az összes boltot és már épületeket vásárolok. Megkaptam Yusuf kardját (ami maxos), azt sem tudom miért, egyszer csak ott volt az Assassin HQ-n. Eddig igazándiból a hátteret fejlesztettem, a történettel csak úgy haladgattam.
    Az Assassin küldetésekkel is már az összes várost elfoglatam assassinokkal és a 3-ikat most felylesztem ki fullra. Azokat is lépten nyomon vissza akarják venni a templárok, de mivel már Assassin mestereim vannak lazán megvédik, ha őket küldöm oda.