Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Hoz_Hun
    Tegnap tovább játszottam, de csak addig, hogy tornyokat tudjak foglalni, meg assassinokat toborozni. Rögtön be is daráltam 3-4 tornyot, kiképeztem vagy 6 assassint 10 szintre (10 szinten be lehet tenni az Assassin Den kapitányának). Meg vásároltam a boltokat, bankokat ezerrel. Egy körzetben vásárolt ládatérkép alapján begyűjtöttem a kincseket, mert kellet az induláshoz a pénzmag.
    Aztán ahogy beindult a bolt egyre több pénze van Ezionak. Az Assassinok is szép pénzt hoztak haza a küldikből és a boltok után is jó pénz fialt a bankokban. Megvettem az íjjpuskát, meg, ami elérhető volt.
    Ja a másik marhaság. Már korábban sem tetszett ez a körözéses dolog. Ezt most tovább fejlesztették, hogy idegesítsék a játékosokat. Ezúttal Templár figyelem felkeltésnek hívják és minden Assassin tevékenységet tetemes piros csíkkal díjjaz. Igen, a boltok vásárlását is! Ez akarná mutatni, hogy ha betellik náluk a pohár megrohamozzák valamelyik tornyunkat. Bár ez sem igaz, mert nekem sikerült "össze boltoznom" a teljeset és notorius lettem. De nem annyi ideig, hogy egyik tornyomnak nekiessenek. Ennek megfelelően nincsenek körözvények kirakva, így maradt a szónokok lefizetése. Szerencsére ez most nem 500 florianba kerül, hanem csak 100 (mit tudom én milyen pénznem van ott). De így is tetemes összeget kell költeni rájuk, mert boltba való befektetés után többüket meg kell látogatni és lepénzelni.