Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Subject17
    Tegnap én is belefogtam a singlebe. Elsőre nekem tetszett ez a szekeres üldözés, csak valahogy nem akart összejönni, hogy leszorítsam az útról a másik szekeret és mindig az enyém esett szét. Aztán rájöttem, hogy azért, mert az a mocsok a köves útszakaszokra tereli a szekeret, az övé meg alig sérült.
    Az assassin's hadiszállás védelem sztem jó ötlet volt, nekem tetszett. Ha nem is túl nagy kihívás van benne, mert max másodjára megtudod csinálni, de azért gondolkodni kell, hogy nyilast vagy ágyúst állíts a háztetőre. Azt a kapudöngölőt végül úgy tudtam megfékezni, hogy három barikádot emeltem elé és folyamatosan lőttem a tetőről, plusz még ágyúval megküldtem párszor. Jó móka volt :D
    Ami még nagyon tetszik, ez a hookblade. Ennek a segítségével mászhatunk fel falakra és a harcban is nagyon hasznos.
    Viszont ami nem tetszik, hogy megint van ez a 100%os szink dolog, hogy öld meg így...ne sérülj...és nem igazán örülök neki.

A multiban van 1-2 nagyon idegesítő dolog: Ha belockolod a célpontodat és elkezded üldözni és nyomogatod a killt, akkor simán megtudsz ölni NPCt is! Ugye a Brotherhoodban pont az volt ennek a lényege, hogy ha a célpontod tömegben bujkál, akkor nehogy NPCt ölj meg...na itt ez semmit nem jelent, ugyanúgy megtudsz ölni bárkit, attól függetlenül, hogy lock van a targeten.
    A másik ami nem tetszik, hogy ebben is van hidden gun! Amit nagyon utálok :D :D