Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Ennyit találtam róla: A feljavított "Free-Running System" mellett még rengeteg új mozdulat megtételére adódik lehetőség, melyeket a harcokban is kamatoztathat a játékos. Biztosan lesznek benne időmérők. Bár én nem sokat használtam, megelégeltem azt hogy jó pár kört lefutottam és lefaragtam az időmből. :)
Virtuál coop pálya? Hát nem lenne rossz ötlet :D
Desmonddal kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annyit lehet tudni, hogy az Animusban eltöltött túl hosszú időnek, és a sokkoló eseményeknek köszönhetően Desmond agya kizökken a normális működéséből. Mivel tudata szétesik, az őt segítő assassin-ok nem tehetnek mást, minthogy visszateszik az Animusba, mely segíthet életben tartani elméjét. Itt Desmond bekerül a töltési teret adó White Room mögé, egy biztonsági zónába – a Black Room-ba. „Itt Desmond nagyon sok emlékét fel tudja idézni.”