Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Hunor1 #1202 Hello!
Brotherhoddal játszom nemrég óta és nagyon bejött eddig!!
Most viszont elakadtam!
Ott tartok hogy Ezzio+DaVinchi ekindulnak hajóval Velencébe.De ott valamiért kiesik a szereoből és visszakerül a mába. Namost a szőke pics elvisz egy bazi nagy raktrárfélébe dumál valamit / sajnos nem érterttem/. Voltak valami prosan világító kapcsolók amiket zöldre állítottam / 2 alul 2 felül / erre azt mondja a csajszi hogy megy aludni és elmegy. egy darabig ott rohangáltam de nem találtam semmit, majd felmentem a rampán.Ott valami folyosón mintha szellemalakok lettek volna/vagy emléktöredékek?/ és Altairkén Acréban találtam magam. megyek a nagy kapu felé és valami csukjás csajszi elkezd előlem futni. Elhangzik valami "target". Ok akkor követnem kell, futás a háztetókön át, követem de nem tudom leütni .A csajszi beszalad egy nagy bástya torony ajtaján ami becsukődik előttem. fel tudok kapaszkodni a torony közepén lévő kis erkélyre, DE ONNAN SEHOVÁ nem tudok menni, mert tovább mászni nem lehet, az a kis ajtó meg nem nyitható! Semmi támpont nincs, semmi térkép vagy bármilyen jel...egyszerűen nem tudom hogy lehetne folytatni....

Mi lenne a teendő itt?
Köszönöm ha valaki segítene!