Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png



Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Prince23
    #11
    Német, angol fordítás alapján.

    Miután korai kinyilatkoztatásra került a legújabb Need for Speed az EA jóvoltából, az Ubisoft sem hagyta magát és még az előre bejelentett leleplezés előtt az Assassin's Creed hivatalos Facebook oldalán hamarabb közzétette a Revelations banner képét. A legfrissebb infók szerint a francia kiadó Altair visszatérését tervezi a AC:R képében.


    A következő Assassin's Creed részt tehát Revelations-nek hívják, és a hangsúly az első rész főhősén, Altair-en lesz. Az Ubisoft a hatalmas leleplezést május közepén vagy legvégén szerette volna megtenni ünnepélyes keretek között, de úgy tűnik a kiadónál valaki gyorsabb volt és nem bírta kivárni azt a pár napot. Azóta a közösségi oldalon eltünt a bejegyzés a képpel együtt, de nem kell megijednetek, mert a NeaGAF fórum társai (ez egy olyan oldal, ahol a friss játék bejelentések hamarabb történnek meg. Először pletykaként kezelik, végül mindig hivatalos információ sül ki belőle) azon nyomban lementették a képet és friss információkkal szolgáltak több online szaksajtó részére.

    Pár percre az incidens során egy rövid teaser videó is megjelent a Revealtionról, amit azonnal letiltott a Ubisoft több videómegosztó oldalról. A teaserben Altair volt a főszereplő, és az előzetesben eredeti arab nyelven beszélték. Kiemeljük: "Az Altair Ibn La-Ahad", ami nagyjából annyit jelent: Altair, senki fia. Hogy ezzel mit akartak közölni még nem tudni. A teaser nagy hátránya sajnos.

    A további részletekért egészen pontosan két hetet kell kibírnunk, amikor a Game informer információt fog leszállítani nekünk a Revelationsből. természetesen előtte még várható pár infomorzsa jellegű hír is.

    A német pcgames magazin a hírt tényként kezeli.