• MacropusRufus
    #31
    érdekesek a vélemények... :) valaki szerint vannak szabályok de minek...

    Hát kérem én sztem: ha valaki szabálytalankodik viselje a követkeményét. Én is szoktam gyorsan menni, volt már fotóm is több, de soha nem akarom menteni magam. Szabálytalan voltam, bukta, ennyi.

    TomTom: messzemenően elitélem azt amit a cég művelt és szarok rá, hogy anonim. Gy.k. az adataimat kiszolgáltatta úgy, hogy erről nem tájékoztatott. Bünti.
    Ő is kihagyott egy szabályt.

    Büntetési tételek: sztem egy büntetésnek olyannak kell lenni amit meg is érez az illető. Példa: én 400.000nettó/hó bérrel rendelkezem. Te 120.000nettó/hó-val. A bírásg mind a kettőnknek 30ezer lenne. Csahogy ez a Te bérednek a negyede nekem meg még a 10%-a sincs... Akkor kivel baszott ki a rendszer?
    Én pl. támogatom, hogy a vérhez legyen igazítva a bünti. Okés, tudom nálunk nrengeteg minimálbéres rohangál több 10millás vasakkal. Hát akkor egyből jönne az adórendőrség is: honna van a kocsi, ha nincs béred. És még lehetne fokozni ezeket.

    Mindent meg lehet oldani. De az is tény, hogy ameddíg indokolatlanúl vannak kint táblák, addíg nincs miről beszélni. Azkoat mikor fogják megbüntetni?
    Pár éve mentem a 76-on Zegre és valami régi bontás miatt a sávszűkités és a 30-as korlátozás kint maradt... És ugye vagy elágazás vagy tábla oldja fel. Hát is speciel egy kb. 10km-es szakaszon egy darab elágazás sincs. 10km 30-al????
    Idióta barmok. Na ilyen helyzetben meg büntetném azt aki kinthagyta. LEgyünk csak következetesek. Aki vét a zabályok ellen az szopni fog.
    De, hogy mindíg milegyünk a fasz rossz oldalán azért az már kicsit unalmas.