• Locutos
    #60
    Dj Faustus tudod te milyen lenne egy kiborg rendesen?
    Megijjednél tőle...de mégjobban ez az un. "szakértőnő".
    Láttál már Star Trek-et? A borg fajt?
    Na az már valamire használható lenne...
    Mikor majd úgy megváltoztatja az életünket a technológia mint ott akkor mondom hogy jutottunk valamire. Attól hogy van egy-pár lassú-kisteljesítményű személyi számítógépünk, még ugyanúgy halandók vagyunk. Nem úgy a rendes borgok...
    Még társadalmi strukturában is fejledtebbek mint mi, ők TÉNYLEG össze vannak kötve egy közös tudattá, nincsenek egyedi érdekek konfliktusok ütközések ami a mai életünk legalapvetőbb jellemzője. Legalaább annyit fékezzük előrehaladásunkat velünk született versengő természetünk által mint amennyit fejlődünk, sőt én inkább mondananám hogy le vagyunk lassítva ezáltal!
    Egyet kell értsek azzal hogy még mindig hasonlíthatjuk magunkat az ősemberi eszközszinthez a kövek meg az íjak szintjéhez, DE ! szerintem fordulópont közelében járhatunk mikor a technika tényleg megszabadíthat az ősi öröklött nyomortól.
    (Nyomor=halandóság, versengő életmód) ez persze nem fog könnyen menni, de a megváltozott életkörülmények, lehetőségek, kötelezően magukkal fognak hozni mentalitásbeli vaáltozásokat, az élet ujraértelmezését.
    Én csak erősen remélni merem hogy nem állunk a fejünk tetejére addig és megérjük ezt a változást, és nem robbantjuk szét egymást, vagy döntődik teljes rabszolgaságba a többség nagytömeg.