whisper#64
Én PC-s vagyok és egy oka van mert szeretem Én össze válogatni a számomra minden téren megfelelő alkatrészeket a gépembe. Ebbe ezer a választék és utána szeretem össze rakni. Aztán néha kombinálni vagy felhúzni a procit vagy a vga-t. 28 vagy ok és nem érzem magam öreg otthon ülős pc-nek viszont a prohardveres ismerőseimet sem érzem annak. Amúgy azért nem értem ezt a felmérést mert érted Európában okés megértem. De Amerikában a falból is MAcek lógnak ki és itt Angliában is a öregektől kezdve mindenki Iphoneozni mert egyszerű mindent tud és nem kell hozzá ész és dobálják az angolok hoz előfzetéssel 8)! MAc gépek is össze dugod és csá...nem bántás csak érted ha nem a tescoba rohansz config PC-t venni hanem mkiválasztod a PC-det alkatrészenként és összerakod ahhoz kell ész és kicsitől anagyig elgé népes társaság pl Magyarországon. Lásd Prohardver és ot rendeget pcs topic ráadásul milyen géept vegyek topicba a kicsitől a nagyokig kérdeznek és válgoatnak össze. ha egész EUrópát nézzük akkro nem hiszem hogy megállja a helyét ez a PC vs MAc.