Cern#15
Ritka nagy röhej ez, a történet teljes másik felét kihagyták, ami pénzt veszítenek az nem a teremhez megy, másik játékos nyeri, de igazából én már teljesen alapnak veszem, hogy ha pókerről van szó szélesebb körökben nélkülöznek minden fajta szakszerűséget (szakszerűséget? a játékmenet alapszintű ismerete, nem tudom sikerült-e ezt belesűríteni a több mint fél éves átfogó tanulmányozásba)
Arról van szó, hogy ki, mit, hogyan szabályoz és adóztat plusz a lobbi ki tudja hányfelől, ez a szerencsejáték kérdés tömény mókusvakítás.
A pénzmosás igazából azt takarja, hogy egy a Bush kormány által áterőltetett, nehezen értelmezhető törvény miatt az USA játékosok pénzének a fogadása pénzmosásnak minősül, nem igazi csalásról van szó.
tmisi: pont pár napja meséltem egyik haveromnak, hogy megvettem Starcraft 2-t és milyen sok közös van benne és a pókerben. A póker viszont kiváló táptalaj a pénzügyi tanulmányokhoz, szóval igazából a videójáték függő csemetékből könnyen lehetnének tőzsdecápák, ha a szülők meglátnák a lehetőségeket, mármint, csak ezt akarom mondani, hogy a legképtelenebbnek tűnő dolgokban is ott a lehetőség.