• NEXUS6
    "Melyik az a kis vagy kozepes, USA-val ellenseges hatalom, aki csapast tudna merni LA-re?"
    Hát van 1-2, amelyik azért törekszik erre.

"Plusz arrol ne is beszeljunk, hogy mive valna ez az orszag egy ilyen tamadas utan. Ezenkivul az USA politikaja szerint, barmilyen NBC tamadast nuklearis csapassal torolnak meg, mivel nem rendelkeznek mas WMD-vel."
    Hát gondolom azért lenne esély, hogy Amcsiban is kitörne egy kis parasztlázadás, hogy ugyan már hozzuk haza a fiúkat, pláne mielőtt LA, vagy más város a füsttel válna egyenlővé. Csak mert gondolom téged sem izgatna, hogy az aktuális vezetés kivel játszik kinekafaszanagyobb játékot, amikor a TE életedről van szó. Demokráciában ugye ez így működik.

"Nem jartal meg Kubaban, ugye? Gondoltam... Nem tudom miben latod a tobb evtizedes elmaradast. Nem a cutting edge technologiaval dolgoznak, de tobb evtizedes???"
    Jogos, de ha abba gondolok bele, hogy a '70-es években nálunk is ismeretlen fogalom volt a TBC, ma meg elég érdekes a járványügyi helyzet, akkor az évtizedes elmaradás is más értelmet kap. De ők mondjuk nagyjából a XXI. szd elejének globális kultúrájából kimaradnak. Ami momentán nem baj, csak gáz lesz, ha Castro elpatkol és ők is rendszertváltanak, mert olyan jámborak lesznek, mint mi is voltunk a berlini fal leomlásakor.

"En ebbol nem kernek. De amugy szerencsed van, mivel demokracia van es akar te is alapithatsz egy ilyen partot, a zaszlodra tuzheted ezt a celt es ha kelloen sok embert tudsz magad moge allitani, akkor el is erheted azt, az orszag miniszterelnokekent (leegyszerusitve)."
    Aha, elvileg persze. Hidd el ez a veszély marhára nem fenyeget egyikünket sem.

"Amugy nem ertem, hogy olyan kis orszagok, mint peldaul Ausztria vagy Svajc, vagy akar Singapore, mennyivel jarnanak jobban egy izolacios poltikaval."
    Például megőrzik a hagyományaikat, ja és azért ez a két ország valahogy gazdaságilag sem áll olyan rosszul nem gondolod?