bgcolor=\"#000000\" width=\"705\" height=\"360\" name=\"banner\" align=\"middle\" allowScriptAccess=\"sameDomain\"
allowFullScreen=\"false\" type=\"application/x-shockwave-flash\"
pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" />

• abletonext
    Kedves csapattársak, nagyon úgy tűnik, hogy mostantól csak erős ellenfeleket kapunk.
    Fel kell vennünk a ritmust. Legyen mindenkinek most elsődleges a fejlődés, utána a csapat fejlesztése.

Amiket mindenképp megéri meglépni:
    A kajásnál lehet venni olyan cuccot, ami 7 napig 5 illetve 10%-ot hozzáad MINDEN képességhez, ez sokat dob a dolgon. Nem kerül sokba, csak ezüstbe.
    Akinek van csillagja, az találhat 15%os növelőt is (én is ilyet használok, 7 napig jó). Megéri belefektetni, mert hetente legalább 1 olyan munkát tuti kapsz, ami ad csillagot is.

A másik 2 dolog amit mindenképp ajánlok (ugyancsak a kajásnál lehet venni), az a munka és az edzés időtartamát csökkenti.
    Ezekből is van csak ezüstös illetve csillagot kérős is.
    Amit én használok az jelenleg egy 20%os csökkentő az edzésből (a 30%os kér csillagot is).
    A munkánál egy 30%os csökkentős cuccot használok, és azért annó nem kért tőlem csillagot, és ez is nagyon fontos. Nem mindegy, hogy egy meló 20 percig vagy 14 percig tart.

Ezekbe mindenképpen megéri pénzt illetve csillagot ölni. Legalább heti 5 csillagos melót mindenki kap.

A másik része a ruhák. Amint van rá lehetőség (10 óránként) nézzétek meg az új kollekciót és ha van valami jó, akkor csapjatok le rá.

Nálam jelenleg így néznek ki a statok:
    Labdavezetés: 50% + 15% + 15%
    Passzok lefülelése: 46% + 15% + 31,5%
    Passzolás: 50% + 15% + 14%
    Becsúszó szerelés: 51% + 15% + 24,2%
    Erőnlét: 36% + 15% + 19,6%

az első az edzéssel elért érték, a második a kaja +%, a harmadik pedig a ruha +%

Az erőnléthez több idő kell edzésre, ezért ruhaválasztásnál kompenzáltam ezt, így az is megfelelő mértéken van. Természetesen ettől még azt is fejlesztem, csak nem az az elsődleges.
    Naponta kb 200 állóképesség pontot használok fel.
    Ennek eloszlása: 80 edzés, 80 hírnév munka, 40 pénzes munka.

Működni látszik ez a karakterfejlesztési taktika, 7 nap alatt 82%osra fejlesztettem magam, és egyáltalán nem megerőltető munka. Reggel töltök el vele 1,5 órát + este (természetesen ekkor is csak mellékes dologként).

Remélem hasznotokra válik ebből valami.