Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Krushx0 #742 Amit eddig tudok róla szerintem nincs benne butítás csak célszerűsítés, sőt még további lehetőségeket adtak a játéknak.Az űrállomás építés része is sokkalta életszerűbb lett/lesz. Amit egyedül butításként lehet értelmezni az hogy nem kormányozhatsz más űrhajót de birtokolni és feladatokat adni nekik lehet. Én nem érzem szükségét annak hogy lecseréljek egy űrhajót egy jobbra ,de átépíteni annál inkább így sokkalta személyesebb és egyedibb a hajó.Persze ez most amit mondok kicsit elrugaszkodik a játéktól/koktól ,de egy jármű teszem azt űrhajó nem korlátozódik le magára a vázra azt simán át lehet teljesen építeni tuningolni, hajmeresztően hangozhat de vadászból is lehet anyahajót építeni csak maga a vadász mint ki indulás elveszik. Ismétlem NEM magáról a játékról beszéltem az előbbi mondatban csak megpróbáltam elmagyarázni hogy nem feltétlen butítás amit butításnak gondol az ember kicsit ki kell lépni a dobozból és máshogy gondolkodni, ha így nézed az előző x játékok hajó specifikáció korlátozásai igen butítót és életszerűtlennek voltak.Az előző x játékban sem volt lényegi rész hogy te irányítottad az anyahajót mert kb majdnem minden ágyú automatán működöt csak egy lomha dülöngélés volt az egész, sokak panaszkodtak ezért az egyhajós korlátozásért.Az hogy a kezelőfelület sokkalta kezelhetőbb kézre állóbb nem nevezném butításnak csak felhasználó barátabbá tették. Az X Rebirth meg még célt is ad a játékosnak , nem engedik hogy elvesszenek a sok táblázat rejtet menük ismeretlen gombok funkciók játék mechanikák sokaságában a készítők szerint.Gondolom oktató része is lesz most már a játéknak de erről még nem olvastam.