hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Wolwerine
    Már le se merem írni D... Szóval vettem az egyik eredeti mentésem. Egyetlen sorban találtam eltérést a ti mentéseitektől:

<game id="XR" version="400" build="208311" time="572983.635" original="300" start="ep1build"/>

Kicseréltem a start="ep1build"/> részt start="ep1"/> re. Building Aspiration-al kezdtem a játékot, nyilván ezért volt az eltérés. Utána a két "patches" sor között a mentésben kitöröltem az összes szöveget.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <savegame>
    <info>
    <save name="#003" date="1458814965"/>
    <game id="XR" version="400" build="208311" time="572983.635" original="300" start="ep1"/>
    <difficulty current="hard" min="easy"/>
    <player name="Ren Otani" location="{20005,26}" money="325030260"/>
    <patches>
    </patches>
    </info>

A következő történt: lett egy olyan mentésem amit enged betölteni a játék. Betöltés után minden alap dolog működik, a hajók követik a parancsokat, kereskednek, sőt működik az összes steam-es mod, függetlenül attól hogy szerepelt-e a mentés elején a neve. De eltűnt a Teladi galaxis D. Sőt kilépés után már új játékot sem lehetett kezdeni a Teladi kezdéssel, mert a menüben szürkén azt jelzi hogy nincs feltelepítve.