Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
biglion lord #6100 Sziasztok!
kisiku teljesen igazad van! Én bejártam a világ 1 kicsi részét, sok helyen megfordultam itthon is olyan dolgokat láttam tapasztaltam, ami kevés embernek adatik, s láttam bele politikai csalásokba is. Az egyik barátomnak éppen most segítettem erdőt telepíteni akácot, de hozzáteszem be akarta az állam szabályozni, hogy nem ültethet akácot, ő erre azt mondta, az ő földje, akkor hagy ő döntse már el mit ültessen bele. Az illető méhészkedik is és pár éve több 100 családját lepermetezték vegyszerrel, persze egész véletlen majd pereskedés stb. éppen löktek neki, de annak is örült mert legalább adtak neki valamit, ja és migráns az a vállalat akik a vegyszert készítették és egész véletlen keveredett az a ideg méreg a vegyszerbe......
RJoco
Én is dolgoztam kint Németben, 2 éve voltam kint útóljára mert elegem lett, hát tisztelet a kivételnek, de ott meg undorítóak a Magyarok a Magyarokkal szemben, szó szerint nyírják a másikat, mintha az élete függne tőle hogy ott dolgozik a másik Magyar és igyekszik tönkre tenni a másik életét ott. Na meg igen ezért nem rendelek olyat ami szervereken van, mert 1x lehúzzák a rolót akkor többé azok nem működnek, kidobott pénz az ablakon.
A lényeg undorító a mai világ és sajnos jobb nem lesz.....
Igen igazatok van az ember a pc előtt kicsit letud nyugodni, csak az a gond ha fölállsz akkor ismét megérint a kegyetlen valóság. Nagyon sok szemét dolgot tudnék mesélni amik sok esetben hihetetlenek és senkit nem érdekel. Ja ismerek olyanokat, aki több 100 millát csaltak sikkasztottak az államtól, börtönt is megjárták páran a miatt és mégis szabadon vannak, sőt ők perlik az államot jelenleg amiért lecsukták őket 1 rövid időre igaz több 10millát kifizettek és kiengedték őket..... Nincs törvény és nem is lesz míg fejétől rohad a hal.
Én is elnézés kérek ezért az írásért csak fölháborító tényleg amik történnek ma sajna.
Üdv Lion