hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • biglion lord
    "ÁÁÁ és kolléga jól írja a ramot kihagytam azt is érdemes cserélni, ha 2 db vagy több akkor csak párban mert lehet összevesznek nem tudnak összehangolódni, ütköznek."

Azt akartam kinyögni, hogy ha több ramod van vegyél ki 1et próbáld, cserélgesd helyükön ismét próbáld, mert az is lehet nem kompatibilisek egymással, vagy a hely nem tetszik neki, vagy ha van rá módod kérni ramot próbálni, ha meg veszel és többet akkor csak együtt tesztelteket vegyél, mert azok biztosan futnak együtt. Amikor komolyabb terhelés éri a pc-t jelentkezhetnek ram jellegű problémák amik addig nem voltak jelen, sajnos a pc világa szó szerint szív@s....

Elnézést kérek, hogy nem szerkeztettem előzöt csak beérkezett levelekre kaptam föl a fejem és meglepődtem, hogy eddig nem vettem észre és írtam bocsánatkérő levelet, illetlenségemre.... Az öregedés átka lehet ez , de nem értem fönt miért nem jelzi ezt valahol... na mindegy így jártam és a meglepetéstől eltelt az idő így nem sikerült szerkeszteni.

Üdv Lion