Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Wolwerine #6082 Üdv! Szerintem csak siránkozni fogok, nemigen tudtok majd segíteni, de kifogytam az ötletekből:( Állandóan kifagy a játék, pedig a minimum követelményeknek megfelel a gépem, sőt, olyan közepes minőségre beállítva is szépen futna. Az elején futott is, míg el nem kezdett szétfagyni, ötpercenként kékhalált produkált. Első körben lejjebb vettem a minőségen, amire helyre is jött (2-3 napig, tiszta játékidőben mérve). Ekkor újra kezdte, én újra butítottam a grafikán. Rendbe jött (1 napig kb),mire levettem a grafikát minimumra. Játsszunk tovább, 2-3 nap múlva megint nekiállt:((((( erre elkezdtem kutakodni a neten, Radeon videokártyám van amit nem igazán szeret... Oké, illesztőprogram csere. Helyrejött egy napig, majd nekiállt kék halálozni. Játék,modok uninstall, újrarak, helyrejön. Majd... elcsesződik megint. Játék le, steam le, újrarak, megjavul, egy napig jó (tiszta játékidőről beszélünk még mindig) majd kékhalál ötpercenként. Illesztőprogram beállításait átteszem a neten javasolt módon (AMD tulajok rulez) amire megjavul, majd.. ki találja ki? Kékhalál/kifagyás. Ok,AMD Radeon Dual Graphics kikapcsol,erre megjavul, elromlik. AMD és processzor túlhajtás bekapcsol, megjavul a játék majd elromlik. AMD és processzor túlhajtás kikapcsol, ez egy időre helyrehozza a játékot:)
A játék nem laggol, nem akad egy pillanatra sem, egyszerűen előzmény nélkül bedöglik, valamin változtatok, helyrejön majd megint bedöglik DDDDD. Türelmeteket köszönöm :) :) :)
Utoljára szerkesztette: Wolwerine, 2016.03.28. 16:24:40