hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • 3lm0
    Ha esetleg lankad a fordulatszám, próbáld ki ezt a CWIR modot. Ott aztán van pörgés rendesen Nem elég ám egy-két gyár hogy megsüsse a Xenonokat. Úgy bedarálják pikk-pakk hogy öröm nézni. Betelepedtem a teladiakhoz, kiebrudaltam a Xenonokat. Még szerencse hogy gyárat nem húztam fel oda. Egyszer csak megjelent két Icuka a sleppjével együtt. 4 Fulmekron, hozzájuk 2-2 Phoenix, 1 missile cruiser, 1 mobile weapon sul, meg egy kis hajó elhárító (most kapásból nem tudom a nevét), összesen 24 hajóból álló flottámmal majdnem menekülnöm kellett.
    Mondjuk ez a squadban squad is elég bután viselkedik nálam. Kineveztem az egyik rajt vezérnek és az alá tettem a többit. Erre néha úgy összegabalyodnak hogy 1-2 óra mire odaérnek a kiszemelt célhoz, ráadásul kísérőként nem is mindig lövik az ellent. Mintha mindegyik saját formációt akarna építeni. Viszont ha mind csak alattam van akkor a különböző sebességek miatt összevissza érnek oda és az elsőket simán bedarálják mire a hátsók megérkeznek.