Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
biglion lord #6005 Sziasztok és szép napot!
Hüüü 3lm0 ezt hogy is hálálhatnám meg neked, nagyon nagyon szépen köszönöm!
Félre ne értsd kérlek, nincs semmilyen hajlamaim de most szét puszilgatnálak, de kérd meg a párodat, ha van vagy egyik szerettedet kérlek, tegye meg ezt helyettem! Kicsit meglepődtem és raktál bele rendesen, most boldoggá tettél, nagyon köszönöm!
Továbbá elnézést kérek mindenkitől, 1 kevés választ tűznék ide!
Régen elég sokat foglalkoztam PC-kel, üzleti célból (szerelés, telepítés stb.), így sikerül elég tapasztalatot összeszednem, illetve sok megmagyarázhatatlannal találkoztam. Sok esetben 2 tök egyforma gép sem hasonlított egymásra, működésileg ami az egyiken ment a másikon nem pedig ugyan az a rendszer és alkatrészből állt, nagyon sokat tudnék mesélni az érthetetlen esetekről. Itt van másik asztali gép is, laptop is, de azok a srácok tanulmányait segítik és sokat használják, programozás stb., az övég is védve van illetve csak óvatosan használják a netes dolgokat, mert azok az anyagok amiken dolgoznak tönkre mehet, volt már rá példa és kezdhette előröl a munkát, projektet, de itt is ami az egyiken sikerül a másikon nem, pedig hasonló a konfig.. Van 1 régi meghajtóm alig használt és nagyon régen történt, olyan vírust szedett össze amit nem tudtak javítani, több szervizben is volt a meghajtó, az összes adat oda lett róla, de a családi fotókat, videókat sajnáltam a legjobban. A vírus a meghajtó fat-tábláját támadta meg és írta át, az adatokat egyszerűen nem lehetett lementeni, se én se a szerviz. Párszor tett már keresztbe ilyen olyan vírus illetve pénzembe is került, így mára inkább félek mint utólag megijedek. A C védelmet úgy értem, hogy nem csak vírusirtó, tűzfal hanem semmit nem enged a C meghajtóra írni engedélyem nélkül mert az adott programok ezt nem engedik. Talán még meg van, 1 régi katonai kód program és egyik barátom kipróbálta, még nagyon régen, hogy a gyerekei ne férjenek hozzá a felnőtt dolgokhoz, hát elfelejtette a jelszót, ááá gondolta semmi gond formatálja és majd jó lesz, hát tévedett eltűnt az a 30 gb, nem fért hozzá többet a kód hiánya végett, próbálkozás volt több variációval visszahozni, de semmi siker. Viszont sok játék a C meghajtóra teszi a mentést, és találkoztam olyan játékkal amelyik nem engedte, hogy a mentést is a másik meghajtóra tegyem, így azt nem telepítem. Egyik ismerősömnek a banki számláról 1 vírus segítségével pénzt akartak levenni, szerencséjére a véletlennek köszönhetően meghiúsult. 1 másik ismerősömnek viszont sikerült 500ezer forintot hasonlóan le emelni a számlájáról, de szerencsére a bank kárpótolta, mert hasonló esetekre mindenkinek van 1 biztosítás a számlájához. Ezek az illetők vállalkozók, és elmondásuk szerint naponta kapnak próbálkozást, E-mailben is, ez ugye a 21 század vívmányai, és mióta átutalás lett a trendi! Nos én hasonlóan 1 nem régen kezdett kereskedéssel foglalkozom, hogy eltarthassam családom, ezért banki és egyéb adatok futnak a C meghajtón, ezért vagyok óvatos és inkább félek mint sem ijednék. Azt hozzáteszem nem kell megijedni nem dúskálok semmiben, csak szegény ember vízzel főz,...... igaz a gazdag is, csak próbálok létesülni mint mindenki.... Remélem így nagy vonalakban leírva érthető, miért tartok és vagyok óvatos, de a szórakozás is kell főleg ebben a mai világban, van X-Box is, de szerintem azt ti is tudjátok, nem olyan mint a PC, nem lehet úgy mokolni alakítani a játékokat, mod, stb., így inkább én a PC-t használom a srácok Box-on szokták tolni.
Ja igen kérdezte itt valaki miért nem a natúr játékkal tolom, mert én is olyan vagyok mint a gyerek, ha tudom, hogy van jobb élvezhetőbb lehetőség, akkor inkább várok, hogy ne 1 olyan játékot kapjak amit így is megcsonkítottak sok szép jó kellemes, hasznos dolgoktól. Az emberben 1 világ dől össze 1 olyan játékkal kapcsolatosan aminek korábbi verziói hihetetlen élményeket nyújtott egykor, ilyen például az egyik kivett, hogy nem lehet vezetni a nagy szörnyeket, és akad még más is, igaz vannak más apróságok helyette, de akkor is úgy lett volna kerek ami a korábbiakban ott volt itt is ott lenne a helye.
Még egyszer elnézést kérek az off-ért már lassan át megyek írói vénába, amit nem szeretnék....
Nagyon szépen köszönöm ismételten segítségeteket!
Jut eszembe 3lm0 ne feledd kérni kérlek :-) nagyon szépen köszönöm tetted! További szép napot, pihenést vagy pihenésközben jó játékot mindenkinek.....vigyázzatok a szektoraitokra s hajóitokra!
Tisztelettel és üdvözlettel Lion