hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • biglion lord
    Szép napot sziasztok!
    Igen a játék eredeti! A C meghajtót nem akarom piszkálni mert számomra értékes anyagok vannak rajta és fontosak, így az le van védve + minden játék egyéb dolog ezen a bizonyos meghajtón van, hogy még véletlen se fertőzze meg a C meghajtót semmi, mert azon fontos adatok vannak amit használok a neten (ebbe nem mennék bele, mert nem ide tartozik és magán élet)! Korábban többször jártam már meg és óvatos vagyok, illetve vannak ismerőseim között olyanok, hogy problémájuk lett, mert a hekkerek mindig igyekeznek résen lenni így a vírusok is!
    A szóban lévő meghajtó ráadásul régebbi darab, és alvós fajta, van olyan, ha nem történik mozgás akkor le áll a meghajtó, ezt onnan tudom, mert ami onnan fut ki is lép, ha pl. itt hagyom a játékot kis időre. Amit itt lentebb is írt egyik kedves fórumtárs és más fórumokon is olvastam, hogy a másik meghajtón sokaknak nem jön össze a letöltés, frissítés, így gondolom itt is az a probléma.

Régebben sok megbízható helyeken fönt voltak modok onnan letöltötte az ember és örült, majd úgy mokolt ahogy akart, nem értem miért nem lehet ma is úgy megcsinálni, hogy választható legyen a modok letöltése, direkt letöltés vagy a gép megcsinálja. Ma ha nem elég óvatos az ember, egyből kész a baj és nekem sütötte már meg a kása a szájam szélét nem 1x, ezért vagyok nagyon óvatos!

Közben föl raktam az X3AP-t, a Rebirth-et meg majd kipróbálom, ha elérhetőek lesznek a modok valahol, ha meg nem így jártam, napokon keresztül másból sem állok csak olvasgatásból és belefáradtam! Azt meg nem tudom jelenleg megtenni, hogy csak játékra 1 PC-t mert van hova tenni a pénzt jelenleg, csak most 3 gyerekem vizsgázik és készül tovább tanulni, egyik Egyetem BME másik cukrászat 3. most kezd.... és nem 3 gyerekem van....... Tehát van hova gondolkodnom, és elnézést az off-ért csak említettem, hogy érthető legyek, de nem ide tartozik.

Ismételten nagyon szépen köszönöm fáradozásaitokat, segítségeiteket, jó tudni, hogy vannak még segítő kész emberek!
    Néha ide nézek olvasgatok.

Tisztelettel és üdvözlettel Lion