hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • biglion lord
    Sziasztok szép jó estét mindenkinek!
    Elnézéseteket kérem, tegnap nem írtam ide, de már nem jutott erőm, bár nem mintha most sok lenne, hulla fáradt vagyok, no de próbáltam letölteni Steam-ról a cuccosokat, de nem sikerült védelemre gondolok mert mindig az reklamált. Steamon regiztem feliratkoztam játékot indítottam és a védelem rákérdezett, hogy engedélyezem e a letöltést, mondom noná, de nem töltötte le akármit csináltam. Keresgéltem kugliban és olvastam mások is jártak már így, hogy nem sikerül néha letölteni, de magyarázatot azt nem találtam, így bánatomra belefáradtam és föladtam. Bár lehet az is, hogy öregszem és nem mennek már úgy a dolgok mint régen pff kitudja, bár a fiamat is kérdeztem ő programozónak tanul, de neki sem sikerült és ő is a védelemre gyanakszik, na mindegy. Így szokott ez lenni, hogy amit nagyon akar az ember az nehezen akar összejönni! Ja jut eszembe 1-et sikerült leszedni és kész. A védelmet meg nem kapcsolom ki mert nagyon régen 2 gépet vágtam így haza, vírus miatt, a meghajtók meg végkép kuka lett, no erről ennyit. Jut eszembe nexusmods oldalon is keresgéltem, de vagy én bénáztam, vagy nem tudom, de több oldalt átnéztem és nem találtam semmit, keresőben szintén nem hozott semmit, oszt ott is föladtam.

Esetleg ha valaki föltöltené mindet 1 helyre azt nagyon megköszönném, amennyiben persze lehetséges, és persze az eddigieket is nagyon-nagyon szépen köszönöm.
    Nem szeretnék senkinek sem a terhére lenni, már így is sokat segítettetek!

Olvasom, hogy van aki Joy-t használ, mert nekem is van Saitek X52 Pro, hogy valaki nem e próbált hasonlót, megy e rendesen a Joy játékkal, mert fölöslegesen nem csomagolnám ki. Viszont azon 1 mozdulattal lehet forogni stb., nekem billentyűn nehezen megy, pont minap próbálgattam a játékot és nem akart menni, pik pak szétrúgták a hátsóm, így ezt is az öregedés javára írom föl. No de ez a Joy többfunkciós,és itt olvastam valahol, hogy nem igazán kombo a játék a Joy-kal. Ha van valakinek véleménye azt megköszönném, ha megírná.

Ismételten köszönök szépen mindent!

Tisztelettel és üdvözlettel Lion