Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #5922 Mentségemre legyen mondva, eddig nem érdekelt a dolog, hiszen van saját ugróhajtóművem, ami kényelmesebb, mint a "bolti":
Eddig azt hittem, hogy boltit csak tízpercenként lehet használni, de messze nem, hisz magam is használtam a "visszahűlési időn" belül. Csak hibának véltem. És itt az okosság!: Ha hamarabb ugrunk tovább, akkor az eszköztárból elhasznál egy fagyállót!!!
Ha ez mindenki számára egyértelmű volt, akkor én birka vagyok!
Viku! Elhiszem, hogy zavaró a SETA lekapcsolgatása, de még így is elnézőbb az X3-as verzióhoz képest! Igazán hasznos akkor tud lenni, amikor a játék sajátossága révén várni kell egy művelet befejezésére! Lásd építkezés, ostoba manőver befejezése, hajójavítás.
Hidd el, hogy jelentősen kevesebbet dohányzom, amióta van SETA!
A "P"-ket nem a borzhoz kell viszonyítani, hanem a többi vadászhoz. Lehet, hogy te simán kilövöd, de háromszor-négyszer többet bírnak. (A távcsövessel ennyivel többször kell rálőnöm, hogy elporladjon.) Amiket zónavédelemre rendeltem, azok még mindig megvannak, szemben az egyéb vadászokkal. Az is elég komoly ficsőr, hogy átlőnek a pajzson! Az egyetlen kishajó, amivel kerülöm a harcot, mert utálom a Borzot hegesztetni!
Szívfájdalom, hogy nem lehet a HoL hajógyárat építeni. Pedig rácsúsztam volna... (Gondolom még nem érte utol a mod a 4.0-át)