Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #5907 Tegnap rendetraktam egy Albán zónában. Volt ott egy "K" a sleppjével és némi kisebbség. Khaak sehol. Mégis kaptam egy fagyállót. Errgo; az a teória, hogy a tudjukkik dobálják, nem felel meg teljes mértékben a valóságnak!
Azt is figyelmetekbe ajánlanám, hogy én hónapok óta nyomom a négynullát a béta jóvoltából, de csak 31-et sikerült összeszednem!
Persze, ha valaki küzdeni akar...
A fegyverrmod craftolást felejtsétek el. NEM MŰKÖDIK! Majd egyszer talán. (kiveszi a hozzávalókat, de nem jelenik meg az eszköztárban. Kereskedés közben sem találni egyetlen listában sem!) Ez egy ismert hiba. Dolgoznak rajta. Mint ahogy a raktáron is, mivel nem bányászik!
Nálam van egy másik anomália is: A borz állapot menüben a gyalogosok között van egy nemlétező márk kettes intrepid is. De ha el akarom adni, akkor már nincs mit!
Közben a zseni titulust kinőttem. Ezentúl ISTEN CSÁSZÁR vagyok. De nem ám akármekkora! Nem akkora mint egy vagon, mert nagy a vagon, de én mégis nagyobb vagyok. Ezt az ISTEN CSÁSZÁRSÁGOT két UNIVERZUM közé kell elképzelni! (Laár András után szabadon)
Egy óra alatt kifejlesztettem azt a minimum beavatkozást, ami az összes npc gyáramat működésre bírta! Dzsobdán!
(Tudom, hogy megígértem, hogy nem hozom többet szóba, de hát; Gyarló az ember!)
Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2016.03.06. 08:26:12