Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #5898 Akkor már: amount="49". Mit aprózza?
(Nálam ennyi a maximum tengerészgyalogos térfogat) Ezt is csak onnan tudom, hogy ugye volt 40 elit. Véletlenül szóbaálltam egy toborzóval, aki adott kilencet. El is határoztam, hogy becsületesen kiképzem őket. Már közülük 6 veterán 3 meg isten tudja milyen. Végül is nem nagy munka. Vigyázni sem olyan nehéz rájuk.
Elmo! Ha valóban 22, volt az erték, és úgysem sikerült, akkor valamit nagyon nem jól csináltál. Yisha utasításait végrehajtottad?
Azt' Kyon torpedónk van-e már? Olyasmi mint a Nova, csak ennek van egy kis X3-as Split vadász orra és mintha jobban lehetne irányítani. Nagyobbat is üt!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A legritkább cuccot hozzá, szintén a szögletes gúla fetisiszták "adják"!
Írd be azt a hűtőt Viku! Az egész ugróhajtómű nem ér ennyi vesződséget!
Még egy kicsit kábítok mindenkit, aztán kerülöm a témát:
Tennap ugye a Zegonak dolgoztam ingyen, kábé fél napot. Majd elkezdtem élvezni a munkám gyümölcsét. Ez 3-4 órát tartott. Majd visszaballagtam a legelőször renovált PMC hajógyárhoz és mit látok?!?!? NEM MŰKÖDIK! Miért? Mert szét van lőve megint néhány konténer raktár.
Mondom: Ilyen nincs! Ma odarendeltem annyi hajót, (kicsit, nagyot, közepeset) amennyit csak nem szégyelltem és odaálltam én is, hogy lássam ki az a gyökér, aki nem becsüli a munkámat!
Nem találnátok ki! A HoA! Jönnek a kis bu*i vadászaikkal és lövik a PMC rendőröket! Na persze célozni azt derogál a nyomorultaknak. Hát persze, hogy amortizálják a gyárat!
De az ego is ludas, mert beleírja az elemek soraiba, hogy: "lerombolható" Hülyeséget irkálni én is tudok! Talán még "okosságot" is!
Törölni meg egyenesen profin tudok.
Már ott tartok egy-egy ilyen renoválásnál, hogy elég csak szavakat, sorokat törölni és már megy is minden tovább. Píszofkék!
Viku! Ha könyvet írsz, vagy mellékletet a Ribörsz kézikönyvhöz, szívesen konzultálok!
És még egy kis rontás: A "tudjukkiket" de főleg a "szobrukat" egyéb okokból is érdemes felkeresni. Kicsit fingatós a megközelítésük, de nem lehetetlen. Ajánlom mindenki figyelmébe a Hosszú szkennert és a mesterlövész puskát (Esetleg, némi távolsági tuningal!)
Aztán szemeket kinyitni ám! Nehogy nekem kelljen azt is elmondani merre nézzetek!