hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #5826
    Már tudom mire jó leginkább a SETA! Kevesebbet lehet dohányozni közben. Tegnap úgylátszik újjászületésnap volt, mert én is egész nap előtte ültem.
    Viszont! Csináltam egy olyat, hogy lovagoltam egy fulemkin Toridban és belülről teljesen másképp viselkedett. Szét kuglizta az összes követ, formára és méretre való tekintet nélkül. Öröm volt nézni!

Azokkal az "IZÉKKEL" kapcsolatban; Nem tudom, hogy elrontsam-e az örömödet Viku?!? Ha gondolod elolvasod, ha nem akkor még lehet heuréka:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azok anomáliák. Azért tűnik úgy mintha mozogna mert taszít téged. Egy kis erőfeszítéssel bele lehet repülni és akkor...
    Továbbá a hosszú szkenner kijelzi őket kéken. Én is így találtam rájuk. De írtak rá küldetést is: "Nyomozás egy elveszett hajó után."

A távcsöves puska egyre jobban tetszik. Persze kell hozzá fejlesztés, hogy mégmesszebre és nagyobbat üssön! De az megmosolyogtató, hogy állok a zóna közepén és egy-két lövésből szedegetem, le a 8-10 km-re levő vadászokat. Vagy akár valami combosabb hajó nagyobb ágyúját, hajtóművét, stb
    Az FPS játékokban is rendre van távcsöves puskám. Lehet, hogy szar alak vagyok, aki csak messziről mer gyilkolni? Mondjuk a tunningolt Getlingemmel az ellenség gyűrűjében is boldogulok, de az csak "Golyóvihar"!

Szóval a megjelenés óta az lett a helyzet, hogy az építkezések és a mérhetetlen pénzszerzésből kifolyólag leürítettem a gyáraimat. Itt-ott hiány keletkezett. Főleg hájtek vonalon. Most ezeket próbálom befoltozni. Végre van értelme játszani! Ha este nem dob ki a játék az asztalra, akkor hajnalban zombiként bámultam volna még mindig a monitort. "CsaK még egy részleget felépítek. Csak még ezt a kalóz hajót elfoglalom. Jajj kell egy hajó ennek és ennek az állomásnak. Nini egy csapat öngyilkos jelölt. Jééé, eltelt a nap!"