hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #5605
    "A régi idők emlékére". Mivel nyomát sem találtam új fegyvereknek, elhoztam egy Ilonát a Teladiaktól. (píszofkék) Röpke 1-1,5 óra alatt sikerült magamévá tennem. Nem könnyű egy ilyen nagy vasat 10%-ra amortizálni. (Mostanság a kedvenc eszközöm a Hellbuster rakéta.) A végére csak egy üres lélektelen váz maradt. Mivel meg is hekkeltem, már rakétákat sem lőtt rám.

Valamit nem értek: Az Ego fórum téma neve: 4.0 beta 5 - FEEDBACK: Plasma Gun Mk 3 Amiből arra lehet következtetni, hogy nekem is lehetne ilyen fegyverem, de még a mentésben sem találtam rá utalást. Biztos létezik valamilyen formában, mert:

Legvalószínűbb, hogy Home of Light béta tesztelő elfelejtette beleírni címbe, hogy "HOL" Így: 4.0 beta 5 HOL - FEEDBACK...

Könnyen elképzelhető, hogy a Ribörsz az X3 nyomdokaiba lép, amit én tiszta szívvel támogatok, mert akkor TÉNYLEG lenne értelme "újrakezdeni"! Reinuion, TC, AP-el is játszottam. Egyszer sem volt rossz érzésem a nincstelenségből várat építeni metódussal kapcsolatban.

Apropó manuális kereskedés! Nem tudom mikori ficsőr, de van a főmenüben olyan opció, hogy: Deal Amiben háztól házig egyszerű fuvarokat ajánl fel a program. Kiválasztjuk, hogy melyiket akarjuk, néhány OK és már megy is érte a hajónk. Profit szerint rendezi sorba a gép, így általában egy NPC gyárból NPC gyárba kellene szállítani, de lehet választani saját gyárból is. Ez a kis butus nem tudja, hogy mi már a semmiből teremtjük elő az árucikkeket!
    Ha ez is ősrégi ficsőr, akkor baromi figyelmetlen voltam, amiért újfent elnézést kérek!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2016.01.18. 09:23:50