Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #5602 Igen ám, de ha kilövöd a (Nevezzük nevén: Drone Launch Pad)-ot, akkor megszűnik létezni az összes targonca és hegesztő drón az áldozaton. Akkor sem kapod vissza, ha megjavítod! Egyrészt veszteség, másrészt lehet utána feltöltetni egy hajógyárban, vagy másik hajóval, ami meg macera.
Másik: Meg sem fordult a fejemben, hogy te manuálisan kereskedsz. Már rég nem foglalkozom ilyesmivel. Galaxy Station Range moddal még csak nem is izgat, hogy a gyáraim hajó merre kujtorognak. Sajnos annyi hátrányom van, hogy a PMC, HOA, és a Lúré hajógyár is tetszhalott állapotban van: Sérültek és nem is kereskednek semmivel! Csak a RoC és Stelázsi gyár üzemel.
Következő küldetésem az lesz, hogy az Ego fórumban "Railgun-ról" és Plazma Mk3-ról beszélnek, de baromira nem írták, hogy honnan van. Ki kell derítenem!
Félreértettem a hajófoglalással kapcsolatos sirámot. Effektív nem lett nehezebb. Kipróbáltam egy Titurelen a "Teóriákat": 40 elit harcosom van A borz foglalási értéke 202 (Nálam perpill) a céltituszt leamortizáltam 162-re. Csak a fegyverekből szedtem le párat.
Úgy, hogy semmit nem hajtottam végre a Liba utasításaiból, nem sikerült elfoglalnom. Csak az első körben buktam 13 katonát (Új ficsőr kijelzi minden egyes menet végén. Azt is írja, hogy még mennyi szükségeltetik a folyamat lebonyolításához: Túlélő/szükséges) Aztán minden körben egyre kevesebbet. Az utolsó körnél 4/5 lett a szám. Bukta!
VISZONT! Ha sorban kilődözgettem a lövegeket amiket kért a Jány, akkor nulla volt az elhullás. Akkor is, ha nagyjából sikertelenül hekkeltem közben. Ugyanazon hajón hajtottam végre mindkét kísérletet. Visszatöltéssel.
Nagyjából ezért játszom még mindig vele. 1400 óra 3.8 milliárd és 56 gyár után, még mindig van felfedezni való aprócska öröm benne! Ma például felfedeztem, hogy senki nem árul Marihuánát! Nosza építsünk egy fűszergyárat (B termék) Tegnap orvosi ellátmány hiányosságot véltem felfedezni... Apropó Assault drón! A nagykerekben hiánycikk! (A hajógyárakban van a hajókhoz)
Mostanában orosz katonai terepjáró teherautókkal szoktam dagonyázni. Sikítófrászt kapok a hülyeségein. Nemhogy szimulátor, de még csak köze sincs a valósághoz! Mégis el vagyok vele mint a befőtt! Cibálom egyiket a másikkal, felborítom, (Anyázok, mert mehetek vissza fáért) talpraállítom, logisztikázok stb.