Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #5597 Nehéz lenne ezekre a kérdésekre egyértelmű választ adni. Azt látom, hogy pezseg a fórum, de arra már nem szoktam figyelmet fordítani, hogy az most egy kemény mag, vagy sok-sok ember hozzászólása. Egyértelmű, hogy dolgozik az Ego. Hogy mikor mondják azt, hogy elengedik a ribörszöt és inkább csinálnak valami újat, megint csak megjósolhatatlan. Nekem van egy olyan "ÉRZÉSEM" hogy már tettek is intézkedéseket a következő gyermek megszületése érdekében. Majd sokat elmond az amikor kiadják a Hómoflájt dlc-t és nyilvános lesz a az ebből származó bevétel, hogy merre hány méter.
"Körforgalmasították" a kapukat! Minden hajó a mi megérkezik áthaladási szándékkal, húz egy sorszámot, és az alapján közelítik meg egyáltalán az ojjektumot. A lyuknál sem törekednek már a halál precíz áthaladásra. Nem is késlekednek annyit: "Oké, hogy itt állok a kör közepén, de biztos, hogy át akarok menni?" Odaér. Belemegy. Átment. Ennyi! Dzsob Dán!
Valami nyüszítés még van az új hajófoglalással kapcsolatban a fórumon, de elfelejtettem kipróbálni. (Egyértelműen szigorítottak rajta újfent.)
Viku! Te csalsz! VAGY; Taníts Mester!