hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #5587
    Hajófoglalás anno: Kiszemelted az áldozatot, megállítottad, (Hajtóművek (ugró) ki) gondoskodtál, hogy ne lőhesse ki a kabinjaidat, majd kiadtad a parancsot hogy gyí! Én innentől karbatett kézzel néztem, vagy mentem a dolgomra, majd visszamentem, hogy ténylegesen birtokbavegyem a hajót.
    Most nagyjából: Eleve többszintű tengerészgyalogosok vannak, amiket csak éles bevetésben tudsz képezni. Ez a fő probléma! Mivel innentől kezdve pontosan végre kell hajtanod a "Liba" utasításait, mert különben hullanak az értékes "veterán" katonák! Ééééés; szinte biztos, hogy utasítást kapsz, hogy lődd ki a drónkivetőjét a hajónak, amivel bukod a hajóra rendszeresített javító és szállító alkalmatosságokat! Melyik ujjadat harapod meg???
    Harmadszorra említeném meg az ellenállási képességet amit újabban számszerűsítettek. Ezt a számot célszerű megközelíteni (A Borznak is van) ha egyáltalán sikerrel akarunk járni a foglalást tekintve célnak. Amihez előfordulhat, hogy a hajótestet is rongálnunk kell. Ha mindezt sikerült felfogni, akkor számold ki egy Ilonára! Persze nem állította senki, hogy neked a Xenonok legerősebb hajóját is el kell tudnod foglalni és valahol látszik is a ráció. Valamit egyáltalán nem lehetetlen! (Kipróbáltam)

Ja és még egy; Kezdetben vala: Titurel csak egyetlen szektorban létezett. Nem okoztak vele gyakorlatilag semmilyen gondot. Igen ám, de a Szuvenír Szindikátus is szerzett belőle jópár darabot, amivel Albániában és egyéb helyeken garázdálkodnak. Ergo: Nem elég, hogy PMC, de még a kalózok is betesznek. Ezt megfejelték azzal, hogy már bármilyen hajójuk lehet, mondjuk Lyramekron!!! Na az ellen mihez kezdesz egy kistepsivel? Megmondom: Minden szállító hajó mellé rendelsz egy vagy két csatahajót. (Mekkora biznisz!) És még akkor is imádkozhatsz a mesterséges intelligencia legfőbb istenéhez, hogy ne hagyják pusztulni. A baj az, hogy ez így életszerű is! Csak mi el vagyunk kényeztetve egy gyengébb ellenállású kezdéssel.
    Nekem ezek jutnak még eszembe, amikor felmerül a kérdés: Miért nem kezdek új játékot?
    Cserébe lett SETA és egy féligmeddig használhatatlan ugróhajtómű a Borzba (Oly annnyira az, hogy meg is tartottam a dzsámpdrájvmodot mellette)