Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Saját hülyeségemből tanulva rájöttem, a múltkor frissen foglalt hajót akartam equipelni dronokkal, persze sz@rrá lőttem a dron köpködőjét. Ha nem piszkáljuk akkor ha van neki kiengedi a hegesztőbrigádot, amik foglalás után meghülyülnek, csak repkednek a hajó körül de nem javítanak, viszont ha szétlőjük akkor az összes hajóban levő dront elveszítjük, eltűnnek.
A menüben észre se vettem a squad opciót, kösz a tippet.
Kezdtem egy új játékot szabadúszóként, kicsit szokatlan, hogy a PMC nem utál, sőt már szövetséges státuszban vagyok náluk, rajtuk kívül is van mit aprítani, a kalózok (bármely frakció) nagyon aktívan támadnak bárhol. A tepsikről átszoktam a tituszokra, és a repülő csészealjakra (Phoneix, gond nélkül leamortizál egy tituszt, sajnos megtapasztaltam), mindkettő annyira csúnya első ránézésre, rútságuk ellenére nagyon hasznos szállítóeszközök.
Hát nem gyönyörű az édes ?
Volt egy kis pity-puty, kalózok, xenonok egyszerre támadták a PMC tőzsdét (lebontották 51%-ra!!!), kétszer kellet újratöltenem (a rohadt pajzsdronokat vissza kéne csinálni, ne repkedjenek, nagyon idegesítő), de megérte öt vadászt, és rengeteg kütyüt szedtem össze, egy órán keresztül csak a konténereket gyűjtöttem.
Hajófoglalásnál sztm annyi változott, hogy a katonai ladikokat kell jobban szétlőni az erősebb szerkezet és pajzs miatt.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.04.11. 12:37:11