Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #5398 Hamarabb járt a szám, mint az eszem. Működik a drón telepítés, amennyiben a frissen foglalt, vagy egyéb okokból nincs szétlőve az alany Drónkivetője! Bocsánat a rágalmazásért.
Azt a ficsőrt, hogy a nem rajban levő hajókat is egrecérozhatod, ki lehet kapcsolni a menüben! Ha neked úgy jobb. (Nekem jobb...)
Érdekesség. Egy akármilyen állomáson megjelentethetnek a helyi rosszfiúk (Albániában a Szuvenír Szundi-k) küldetéseket, ami rendre abból áll, hogy lőj le néhány civil hajót. Értelme ugyan nincs, de a véristvánoknak jó lesz c-vitamin helyett.
Másik.
Betévedt Drágakő Kézművességbe egy PMC Tarhonya, hogy rendet vágjon a HOA hajók között. Egész addig virgonckodott, amíg meg nem jelent a helyi rendfenntartás egy Aranka és a sleppje képében. Gondoltam ez érdekes lesz. 80 másodperc alatt szedték szét! Az Arankának 80 százalékra esett a pajzsa. Talán két-három vadászát lőtte le. Ennél erősebb hajónak képzeltem a Tarhonyákat!
Harmadik.
Betöltésnél, amikor elérkezünk a menübe, a játék elveszti az uralmát a gép felett. Mintha valaki taszkot váltana. Ellenben játék közben nem tudok taszkot váltani.... Nem tudom, hogy ez új ficsőr, vagy csak nálam kócolódott össze a rendszer.