hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    A térkép jobb alsó részén levő TRANSCEND modot próbálta már valaki ?

Végre összeszedtem a hashajtóhoz a cuccokat

Azért a régi hiba még mindig fennáll, most már legalább láthatjuk a bazi nagy piros rácsot , de ugyanúgy ki kell menni a zónából ahogy régen.

Ez is bugos, lehet a mod miatt (felhúztam a hajógyárat fullosan, mégse érzékeli, az alap gyárakat igen)

Tegnapi termés egy része , muszáj mert hullanak a hajóim rendesen, köszönhetően a Galaxy Station Range modnak, és a PMC irántam való szeretetének. Lenyúltam tőlük nyolc hajót, egy tarhonya, három vastag, két vékony harci tepsi, és két sima tepsi. A bádogmancim egyetlen gyalogost sem vesztett, bevált az xml szerkeztés, igaz mindegyik hajót fémig levakartam, és a hajótesteket is rendesen lezúztam, Yisha lúvnya nem tudott semmi feladatot adni foglalás alatt, csak a trójai drónnal kellett párszor hekkelni.
    Azzal, hogy változtattak pár dolgon, nem lett nehezebb hajót foglalni csak másképp kell csinálni, a tarhonya hámozással együtt kb. öt perc volt.

Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.04.02. 03:30:25