hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • dimre
    A hajófoglalást megoldottam, de az ellenállási képesség figyelembevételével mindig könnyűnek tűnik, még Icukát nem próbáltam magamévá tenni, a hámozás a nehéz, nem a foglalás.
    A bádogmanci (marine officer) összes skilljét felhúztam ötcsillagosra, felpótoltam a gyalogságot őket is átszerkesztettem. Rögtön egymás után Két tarhonya simán ment, utána három titusz, maradt öt gyalogosom az ötvenből.
    Amikor a tituszokkal foglalkoztam (fejlesztett boss küldetés, elég nehéz, 6+3 zóna patrol a végén meglepi, ez négy titusz kb. húsz vadásszal körítve, esetenként Olmekron vagy Fulmekron védi a tituszt), egyik Icukám ott bányászott a közelben, persze rendesen üdvözölte tituszkát, a gyalogságom már behatolt a hajóba, Icuka védelmi tisztje támadásra volt beállítva, ahogy átállítottam védelemre rögtön abbahagyta a tüzelést. Ez kellemes meglepetésként ért, végre valami ami normálisan működik.
    Igazából a nagy hajókkal nincs bajom, sok fedezék van rajtuk, a vadászok ha sokan vannak, pillanatok alatt szét szednek, és nincs menedék előlük.
    A titusz termés (javítás miatt beraktam ezt: Engineer 100% eddig bevált)

Ami nagyon idegesítő már elég rég óta, az npc-k pofázása amit nem lehet átlépni sem bármi mást csinálni, pl. húsz vadász hozzárendelése egy gyárhoz, egyesével egy örökkévalóság, ezt már orvosolhatnák.

Ez is régi bibi, egy helyben állva leolvad a segge az "utánégetőtől"