Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Hogy a csendet megtörjem, pár nap alatt sikerült felidegesíteni magam. Két dolog ami nagyon b.... a lelkivilágomat, a lónemiszervéért kellett animálni a pajzstöltő dronokat, régen olyan jól működtek, most menet közben ha pont átlépek egy zónahatárt, és kinn van(nak) akkor eltűnnek, q.. jó lehet másikat venni.
A másik, a saját mérnökeim miért nem javíthatják meg a borzt, a verejtékesen megkeresett pénzemből élnek a nyomorultak, ez nagyon kiverte a biztosítékot nálam.
Egyéb siralmaim, jó lenne ha hajóvásárláskor, amikor többet veszünk ugyanabból a típusból, akkor sorszámozná (lajstromszám), persze a változtatás lehetőségével, ne nekem keljen már egyesével több tucat hajót megkülönböztetnem (régebbi részekben volt, igaz az meg túl volt bonyolítva).
A karakterek még mindig egy nyugdíjas otthon lakóira emlékeztetnek, nem hiszem el, hogy nincs egy face generátoruk.
Az űrgyalogságot is elcseszték, nagyon legyengítették, miért nem a hajók védelmét erősítik, ezt a csenevész hajót kb. nyolcszor próbáltam elfoglalni zöldfülű gyalogsággal, mindhiába.
Ne csak sírjak, drágaságaim egy kis csoportja
Tituszos Boss, az persze nincs benne, hogy egy Fulmekron védi
Ez is újdonság nálam, ellenállási képesség, jó lenne tudni a számok értékrendjét (min.-max.)
Volt egy kis buli amíg épült a hajóm (lusta voltam elmenni a saját gyáramba), a junosztyon látszanak a hősi maradványok, a gift-ekhez jól jött a sok talált tárgy
Icuka és Chaser munka közben