hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #5325
    Ezt a mondatot fogalmazd át kérlek: "megnéztem a welded mail, ott is csak 1es szintü techlab van ergo nincs fusion reactor "
    Abban a zónában van egy Ship Tech fab ami gyárt fusion reactor-t és a Ledda Industries tulajdonában van.
    Mi az, hogy egyes szintű?
    Ha nincs neki, akkor valószínűleg nincs megfelelő nyersanyag ellátása.

Más:
    Mostanság divat lett, hogy a legyártott hajók nem mozdulnak a dokkból, amíg az összes hegesztő vissza nem húzódik az óljába! Köszönjük nem kérjük!
    Az építkezésnél, ha gyári hajók hoznak anyagot, akkor nem foglalják be a tranzakciót. Értsd: Sokszor látom, hogy jön egy fegyvergyári hajó a CV-hez és egyszer csak átvált szörcsingfortrédre. (Lecsúszott a bizniszről) De ez régen nem így volt! Van előnye is: Nem tartanak fel, ha mégis úgy döntesz, hogy te szállítod le.
    Stelázsiba, vagy az előző okból kifolyólag, vagy mert hibás a galakszisztésönréndzs módosítás, nálam nem hozzák a gyáriak a motyót a CV-nek. (Bár az óvervaccsnak szállítottak) Érthetetlen.

Off: Anno játszottam a szitizinmósön kettővel, ami ugyanazon motoron száguld, mint a szkájlány. Nem voltam elájulva. De drukkolok nektek!