hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • TokraFan
    1. Kicsit vegyél vissza a stílusból! Köszönöm!
    2. Nincs mi megszépüljön, mert napi szinten tolom az AP-t még mindig. Az nyivánvaló, hogy konkrét lészállásra ott nem volt lehetőség, de én nem is erről beszéltem, hanem magáról a dokkolási eljárásról -ha úgy jobban tetszik, leszállási animációról, ami persze szakmailag nem helyes, mivel nem bejátszott animációról volt szó mint pl. Freelancer-ben, hanem real-time szimulációról-. Sőt, éppen ellenkezőleg, éppen az XR-ben van bejátszott animáció amikor kisétálgatunk a hajóból. Ha X3-ban engedélyt kaptál leszállásra, megjelentek "leszállófények", és akár manuálisan, akár az autopilot bevitt a külső dokkoló karra, néha belső dokkba. Autopilottal különösen élvezetes és hangulatos volt, főként lassabb hajókkal, ahogy szépen komótosan ráfordul, "besiklik", és megközelíti a dokkot. Ilyenkor megvolt az érzés, hogy "megérkeztem" valahova, ahol bizonyos szabályok szerint kell megközelíteni az állomást -jelzem, nagyobb sebességnél büntetésként ki is vágtak és kérhettél új leszállási engedélyt-. Ez a hangulat közelítőleg sem létezik X:R-ben! Én erről beszéltem...Megjegyzem, ez egy lehetőség volt ott is, nem bírt kötelező erővel. Akinek nem volt kedve a dokkolást végigcsinálni, annak volt más választása.