Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Pares #5250 Nekem egy bányászhajóm van (Fedhelm, egyelőre), az táplálja a plot URV gyárat, egész Devriesben mozog, szóval hozzárendeltem a Taranisomat, és eddig egyszer se volt problémám vele. Időnként kapom a hírt, hogy lecsökkent a repum a Rieverekkel, de ennyi, épségben van mind a kettő. Vadászokat nem próbáltam eddig, nem volt rájuk szükségem.
"A skunk meg magában harmatgyenge.2-3 vadász megfingat.Fél óráig kell lőnöm,hogy leszedjem a páncélját,mert még mindig nem akarnak adni normális fegyókat."
Nem mondanám, hogy harmat gyenge, sőt... De milyen nehézségi szinten? A fő küldiket csinálod, hol tartasz? Szerintem, ha van elég pénzed, ne várd meg, míg a plotban kapsz olcsóért fegyvert meg pajzsot, én legalább is nem vártam meg. A Pulsed Maser és a Plasma Cannon szerintem finoman szólva redundáns a Particle Repeater és főleg az Inertial Hammer mellett. Ez utóbbit mindenképpen ajánlom, hogy szerezd be, amint tudod, nagyon jó a vadászok ellen. Nekem nincs is más a Skunkon, csak a PR és az IH (amint az alábbi képen is látható). Más nem is kell. Autoaimet se felejtsd bekapcsolni, na meg kijelölni az ellenfelet, amire lősz, sokkal könnyebb a célzás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!