Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Pares #5208 Na, most alaposan felcseszett a játék... Venni akartam végre egy Fedhelmet Eternal Dawnban, megvettem, de hiányoztak nyersanyagok a hajógyárból. Rahanast elküldtem, visszajött mindennel, ami kell, erre megjelent egy Argon Government Fulmekron és szanaszét lövi a JSS állomást, köztük az én 0%-on csücsülő Fedhelmemet is a dokkban. Mire odébbállt és kilőtték, a Fedhelmemem maradt kb. 15% HP. Azóta két hajót is épített a hajógyár, kétszer is feltöltöttem mindennel, ami hiányzott, abban a reményben, hogy elkezdi építeni, de nem kezdi el, hiába van minden, ami kell... Szóval gondolom most jön az .xml-el való szarakodás, ha egyáltalán lehet valamit csinálni... Szóval mit is csináljak most?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azért vannak érdekes dolgok... Az Argon Government valamiért háborúban áll a JSS-el (és még talán pár másik céggel) OL-ben... És amint már többször is tapasztaltam, sajnos a pathfinding még mindig elég bugos, van, hogy az XL hajók simán átboostolnak az állomáson, máskor Gigurum egy modulon keresztül akar célba érni, de neki még nem megy úgy, mint a nagyobbik testvéreinek. A vadászok is képesek beszorulni az állomáson belülre... Még jó, hogy itt is van OoZ, az eddig mindig segített.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!