Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Pares #5188 "Nekem még mindig óriási negatívum és értetlenség, hogy egy 2 km hosszú hajót hárman vezetnek.Igaz a korábbi részekben egy ember sem vezette, na de három?Egy akkora űrállomáson, mint egy város, van 4 ember?"
Hát pedig elnézve az új univerzumot, valószínű, hogy rengeteg dolog automatizált és a munkát a drónok végzik el. Persze ahová mi leszállunk, az csak egy apró bejárható része a hajónak/állomásnak. Én el tudom képzelni, hogy amikor megvesszük/megépítjük az állomást, akkor a működtetéséhez szükséges legénységet is megkapjuk hozzá, és nekünk tényleg csak azokat kell felbérelnünk, akik irányítják az egészet.
Az állomásokhoz visszatérve: szerintem túl sok az üres és fölösleges hely és túl nagyok az állomások. Sokszor tényleg alig van ember rajtuk, és úgy kell őket keresni. Én személy szerint lecsökkenteném a bejárható területet 75%-al, a sok üres folyosó meg helység helyett nekem egy sokkal kompaktabb dokk rész is megfelelne, azokat sokkal könnyebben lehetne változatosra csinálni és az NPC-k se lennének úgy szétszóródva.