Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
TokraFan #5183 Na igen, több játékból kellene egy jót összerakni. Pl. a Starpoint Gemini 2-nél a GUI egészen jól használható, csakúgy, ahogy a térkép is. Az árakat össze lehet hasonlítani, pl. a hajó rakterében lévőknél kiírja, mennyiért vettem, majd megnézi, hogy az ismert rendszerekben hol/mennyiért lehet eladni. Hajóvásárlásnál is nagyon jó a GUI, ott eleve kép van minden hajóról, és egymás mellé lehet tenni azt a hajót amiben vagyunk, és amit venni kívánunk. Minden lényeges adat egymás mellé kerül, így egyszerűen összehasonlítható, hogy miben jobb/rosszabb... Korábbi X3-makból a landolást tenném vissza, mert ezt az ikonos rendszert képtelen vagyok megszeretni, rettetnetesen illúzióromboló. Az univerzum leképezés Elite-ből kéne, állomások, hajók belső kidolgozása, karakterek Mass Effectből...(utóbbit egyébként szerintem onnan merítették, meglehetősen hasonló a talk rendszer). Zene, hangok és az állomások kidolgozásában pedig a Rebirth is kiváló.
De olyan game nincs, amiben minden ott van a szeren...sajna...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.02.23. 22:37:11