hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • lammaer
    Jaja, M6 volt a favorit nekem is (ilyen papucs alakú telepakolva PSG turretekkel :), hadd hulljon a férgese)

@Kisiku: hát a gyárépítéssel még odébb vagyok, sztem egy jódarabig a kereskedés esetleg a bányászat lesz a kenyerem amíg képbe kerülök, meg esetleg a békésebb küldetések. Ja meg a felfedezés, mert akkor ezek szerint mindenhová be kell dokkolnom és lejátszani egy minigame partit (már nézegettem modok után, mert 3 órányi játék után már kihullik a hajam az elnyomhatatlan dialógusok miatt, már kivülről fújom hogy "az AGI abban különbözi az AItől hogy képes határait áttörve továbbfejlődni" és hogy a "capital ship boosterek hatékonysága sokszorosára növekedett az elmúlt pár évben". A sztereotipia definiciójáról nem is beszélve... :)

Meg már attól is tengeribeteg vagyok amikor visszatérek a hajómba és behullámzok a pilótaülésbe (ejj, erre nem csináltak modot hogy ezek a sallangok kimaradjanak). Mondjuk ahogy olvastam, kezdeti időkben nem volt rendes com és mindenkivel személyesen kellett beszélgetni, na az lehetett az agyrohasztó játékélmény. Azon is csodálokzom hogy arra sincs mod hogy a comon szereplő 30 drone dealerből vhogy kikeresse nekem hogy melyik veszi meg legdrágábban / adja legolcsóbban az X terméket. Cserébe lassan beég az agyamba a hotkey-e a különöző dealereknek, meg hogy 4-1 az hogy hívom és mutassa a listát :) )
    Amúgy X3 után meglepően kevés modot találtam ehhez a játékhoz a steamen meg a nexuson.

Ja még 1 gyors kérdés: ha megcsinálom a "Trade offer updates" minijátékot egy állomáson, akkor felesleges a részegységek szkennelése, semmi hasznom nem lesz belőle mert az csak olyan infót árul el amit úgyis megtudok a spantól, igaz?

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.23. 14:51:24