Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Jóózsf István #5038 Mégis kaptam egy ritka alkatrészt. Kb az ötvenedik vadászból lett.
De már megint szétrugdalták az ülepemet hárman. Úgy, hogy le kellett szállnom egy nyomornegyedben. Mire kidokkoltam már hadban álltam a Kantinosokkal. Gondolom az építész flottám bevitt néhány kósza találatot.
Na itt lett elegem. Levettem könnyűre. Így most megint én vagyok az Űr Ura! Már nem szempont, hogy betegre harcoljam magam és folyamatosan az eszközeim utánpótlásáról gondoskodjak. Hajót is könnyebb foglalni ezáltal. Nem ellenőriztem le, de talán egy két katona maradt a tízen valamennyiből, aki végrehajtotta a feladatot.
Ezen mód üzenném, annak a félhülyének, aki átírta a boarding podok repülési módját, Miszerint: "addig zümmögj a hajó körül, míg valamelyik ágyú biztosan leszed", hogy ki van rúgva!
Azzal barommal együtt, aki kitalálta, hogy tűnjön el minden eszköz a Tituszról (targonca, hegesztő apparát) miután elfoglaltuk. Direkt azért ugrottam neki egynek, mert volt 8 C-urv-je. Mire enyém lett, már egy sem volt. Csata nem volt, tehát nem áldozatul estek. Amit 3.1-ben foglaltam, azon rajta maradtak.
Lehet hogy véletlenül válnak köddé, de akkor is száradjon le a keze!
Pozitívum, hogy minden javítási munka 90%-ig tart! Kasztni, ágyúk, pajzsok gyorsan megvannak de a motorokat tetű lassan generálozzák.