hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #5027
    Azt mondhatnám, hogy nem, de nem volt szerencsém mindent végigtapogatni.
    A boost-os problémámat valami lidérc okozta, Hajó parancsmegtagadással együtt orvosolta egy korábbi mentés visszatöltése.
    Ugrani tudok, Skill-ek látszanak, 11 ember a fedélzeten, biztonságosan kereskedek. szpídí is működik
    Xenon hajókról, hajógyárról nem tudok semmit. Bár úgy emlékeztem, hogy lehetett hivatalosan gyártatni Tituszt, de sem Cantinosoknál, sem magamnál nincs a listában. Ezt megírhatnátok...
    Egyszer eltűnt a komplett pilótafülkém, de azt is megoldotta egy kilépés belépés. (mármint a játékból)

Nem kell ezért elmenni a virágboltig, egyszerűen csinálsz egy mentést a játék könyvtáráról és a mentésekről is. Aztán ha valami nem tetszik, akkor csak törlöd a játékot és bemásolod a régebbit. Csak utána offlány kell indítani, mert mindenképp frissíteni akarja a gőz! Én most túrtam le a gépről 130 gigányi mentést, mert már úgysem jók semmire. Annyira "OPIMÁLIS" a játék!

Most valami CV problémán rágódnak az Ego fórumon, de még azt sem teszteltem. Pedig kellene, mert a be-kap-olássokkal buktam néhány gyárat.
    Majd ha megöl az unalom.

Tudom, hogy már említettem, hogy öreg vagyok, de röpke három-négy óra játék alatt, egyszer konkrétan kinyírtak a kis ganék (Gé-móver) kétszer meg a lakatosok túlóráztak a borzon. Most akkor tényleg vegyem vissza nehézségi fokozatot ízire?