Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
OFF
Nem akarom teleoffolni a topicot, ezért, hogy senkit ne zavarjon, spoilerbe raktam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez így nem teljesen igaz, hogy nincs offline mód, csak ahhoz is kell net. A különbség annyi, hogy így playerek nem lesznek benne és kicsit másképp viselkedik az AI is. Pl.: kereskedni jobb Solo módban, mert nem állít meg mindig a rendőrség. Állomásnál szkennelnek, az meg nem érdekel. És az is fontos ilyenkor, hogy azon állomásokon, ahol csak 1 közepes leszálló hely van, csak nagy ritkán lesz foglalt. És akkor is mérethez illő foglalja. Míg Group módban kis vackok is landolhatnak rajta. Arról nem is beszélve, hogy egy player akár órákat is ülhet ott.
Az, hogy távolabb kevesebb az állomás, meg az NPC, hát aztán? Messze azért mész, hogy felderíts. Szóval ilyensmikre nincs szükséged. Ahol nincs állomás ott mindig anarchia uralkodik. És a szélén elég kemények az NPC ellenfelek. Rangsorolva vannak, és az Elite alatt olyansmi szerepel, hogy Deadly, Dangerous és Master. Én pont most fogtam ki egy nálam sokkal kisebb hajót, Dangerous besorolással. A pajzsát alig tudtam leszedni, holott ennek nem szokott nagy lenni. Ellenben ő az enyémet elég hamar leszedte. Szóval a végeredmény 60k javítási költség, ellenben csak 27k bounty jár érte, amiért elég sokat kell mászkálnom ráadásul, mert Empire-be szól. Szal nem olyan unalmas a dolog. A reput növelni célszerű és itt nincs megadva számokban, hogy mettől meddig terjed egy kategória. Örülsz, ha lépsz. Ezen dolgot pl. hiányolom. Itt a küldiknél sincs megadva, hogy melyiknél mi fog következni. Neked kell kitapasztalni. Van amikor repuromlással jár, mert akkora hajó jön ellened, ami ellen nincs esélyed. A szállítós küldik egyértelműek. A harcolósok már kicsit más tészta. De csempészhetsz árut is, az elég jó pénz szokott lenni.
ON