hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Jóózsf István #5009
    Mit nem értesz? Kistepsi, nagytepsi, talicska, Delejgyár, Tüzép, Tanya! :-)) A Tituszt meg az Ilonát nem említem, mert az egyértelmű!
    A mod-okkal az a baj, hogy esetleg az Ego eszmél és beteszi ugyanazt a ficsőrt, másképp. És esetleg emiatt a te mentésedet agyon is vágják!
    Én is belefutottam ilyenbe. Épp most láttam, hogy a modder javította, de még nem mertem elindítani a játékot, hogy ellenőrizzem.
    Meg ugye itt van mindjárt a hajógyár, ami egyirányú utca. Megépíted, mert milyen frankó, hogy magadnak tákolsz hajót, de onnantól nem szedheted ki a játékból, mert kapásból buksz egy milliárdot. És ez még csak az anyagi része! Nálam is éktelenkedik egy CV valamelyik zónában és nem lehet utasítani semmire, mert az egy kishajógyáré volt. ETC.

Az Elit tényleg puritán. Emlékeztet egy böngészős onlájn játékra: Sok betű kevés látvány. Használd a fantáziád! De nem szidhatom, mert én csak a jücsübből ismerem.

Hogy magamat ne ismételjem: Krvára kéne már ide egy plot nekünk! :-)

Tényleg! Most akkor megoldható Galaxy Station Range mod nélkül is az automatikus szállítás más rendszerekbe, vagy sem? Merthogy ezzel küzdök!